Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебедєв, Євгеній Вячеславович | - |
dc.contributor.author | Lebediev, Yevhenii | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-12T10:33:05Z | - |
dc.date.available | 2022-03-12T10:33:05Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Лебедєв Є. В. Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Лебедєв Євгеній Вячеславович ; наук. керівник Півоваров Олександр Андрійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752 | - |
dc.description.abstract | Найважливішим із засобів підвищення коефіцієнта використання зерна при одночасному поліпшенні якості готової продукції може бути гідротермічна обробка та застосування нових методів дії на зерно при лущенні. На жаль робіт у цьому напрямі проводитися недостатньо, залишаються невивченими товарознавча оцінка круп після нових методів гідротермічної обробки. Отже, дослідження, створені задля більш глибокого вивчення та інтенсифікації цих процесів з визначенням якісних характеристик продукції, є актуальними та практично значущими. Naivazhlyvishym iz zasobiv pidvyshchennia koefitsiienta vykorystannia zerna pry odnochasnomu polipshenni yakosti hotovoi produktsii mozhe buty hidrotermichna obrobka ta zastosuvannia novykh metodiv dii na zerno pry lushchenni. Na zhal robit u tsomu napriami provodytysia nedostatno, zalyshaiutsia nevyvchenymy tovaroznavcha otsinka krup pislia novykh metodiv hidrotermichnoi obrobky. Otzhe, doslidzhennia, stvoreni zadlia bilsh hlybokoho vyvchennia ta intensyfikatsii tsykh protsesiv z vyznachenniam yakisnykh kharakterystyk produktsii, ye aktualnymy ta praktychno znachushchymy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | обробка | uk |
dc.subject | obrobka | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | відволоження | uk |
dc.subject | vidvolozhennia | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | термобаротермічна | uk |
dc.subject | termobarotermichna | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu termobarometrychnoi obrobky zerna vivsa pry vyrobnytstvi krup | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лебедeв_E.В..pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.