Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛебедєв, Євгеній Вячеславович-
dc.contributor.authorLebediev, Yevhenii-
dc.date.accessioned2022-03-12T10:33:05Z-
dc.date.available2022-03-12T10:33:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛебедєв Є. В. Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Лебедєв Євгеній Вячеславович ; наук. керівник Півоваров Олександр Андрійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 78 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5752-
dc.description.abstractНайважливішим із засобів підвищення коефіцієнта використання зерна при одночасному поліпшенні якості готової продукції може бути гідротермічна обробка та застосування нових методів дії на зерно при лущенні. На жаль робіт у цьому напрямі проводитися недостатньо, залишаються невивченими товарознавча оцінка круп після нових методів гідротермічної обробки. Отже, дослідження, створені задля більш глибокого вивчення та інтенсифікації цих процесів з визначенням якісних характеристик продукції, є актуальними та практично значущими. Naivazhlyvishym iz zasobiv pidvyshchennia koefitsiienta vykorystannia zerna pry odnochasnomu polipshenni yakosti hotovoi produktsii mozhe buty hidrotermichna obrobka ta zastosuvannia novykh metodiv dii na zerno pry lushchenni. Na zhal robit u tsomu napriami provodytysia nedostatno, zalyshaiutsia nevyvchenymy tovaroznavcha otsinka krup pislia novykh metodiv hidrotermichnoi obrobky. Otzhe, doslidzhennia, stvoreni zadlia bilsh hlybokoho vyvchennia ta intensyfikatsii tsykh protsesiv z vyznachenniam yakisnykh kharakterystyk produktsii, ye aktualnymy ta praktychno znachushchymy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectобробкаuk
dc.subjectobrobkauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectвідволоженняuk
dc.subjectvidvolozhenniauk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectтермобаротермічнаuk
dc.subjecttermobarotermichnauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu termobarometrychnoi obrobky zerna vivsa pry vyrobnytstvi krupuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лебедeв_E.В..pdf1,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.