Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПасько, М. В.-
dc.contributor.authorPasko, M. V.-
dc.date.accessioned2022-03-18T09:53:14Z-
dc.date.available2022-03-18T09:53:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПасько М. В. Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пасько М. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806-
dc.description.abstractМета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectтехнології виробництва м’яса перепелівuk
dc.subjecttekhnolohii vyrobnytstva miasa perepelivuk
dc.subjectпродуктивні показники перепелівuk
dc.subjectproduktyvni pokaznyky perepelivuk
dc.subjectперепелівництвоuk
dc.subjectperepelivnytstvouk
dc.titleЕфективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeEfektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пасько М.В..pdf712,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.