Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5812
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руденко, Юлія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Rudenko, Yuliia Serhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-18T14:30:56Z | - |
dc.date.available | 2022-03-18T14:30:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Руденко Ю. С. Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Руденко Юлія Сергіївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки «Сальвіт» в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo udoskonalyty tekhnolohiiu vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky «Salvit» v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.subject | технологія виробництва харчових яєць | uk |
dc.subject | tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets | uk |
dc.subject | продуктивні характеристики птиці | uk |
dc.subject | produktyvni kharakterystyky ptytsi | uk |
dc.subject | утримання птиці | uk |
dc.subject | utrymannia ptytsi | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руденко Ю.С..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.