Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5812
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Юлія Сергіївна-
dc.contributor.authorRudenko, Yuliia Serhiivna-
dc.date.accessioned2022-03-18T14:30:56Z-
dc.date.available2022-03-18T14:30:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРуденко Ю. С. Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Руденко Юлія Сергіївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812-
dc.description.abstractМетою досліджень було удосконалити технологію виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки «Сальвіт» в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo udoskonalyty tekhnolohiiu vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky «Salvit» v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectptakhivnytstvouk
dc.subjectтехнологія виробництва харчових яєцьuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaietsuk
dc.subjectпродуктивні характеристики птиціuk
dc.subjectproduktyvni kharakterystyky ptytsiuk
dc.subjectутримання птиціuk
dc.subjectutrymannia ptytsiuk
dc.titleУдосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко Ю.С..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.