Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5812
Назва: | Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Руденко, Юлія Сергіївна Rudenko, Yuliia Serhiivna |
Ключові слова: | птахівництво ptakhivnytstvo технологія виробництва харчових яєць tekhnolohiia vyrobnytstva kharchovykh yaiets продуктивні характеристики птиці produktyvni kharakterystyky ptytsi утримання птиці utrymannia ptytsi |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Руденко Ю. С. Удосконалення технології виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Руденко Юлія Сергіївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 79 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812. |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень було удосконалити технологію виробництва харчових яєць при використанні комплексної мінерально-вітамінної добавки «Сальвіт» в товаристві з обмеженою відповідальністю “Союз” ДАГ” м. Кам’янське Дніпропетровської області. Metoiu doslidzhen bulo udoskonalyty tekhnolohiiu vyrobnytstva kharchovykh yaiets pry vykorystanni kompleksnoi mineralno-vitaminnoi dobavky «Salvit» v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Soiuz” DAH” m. Kamianske Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5812 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руденко Ю.С..pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.