Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114| Назва: | Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів |
| Інші назви: | Osoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobiv |
| Автори: | Єсіна, Елеонора В’ячеславівна Iesina, E. V. Yesina, E. V. Yesina, E. Марценюк, І. В. Martseniuk, I. V. |
| Ключові слова: | контроль якості м’ясних виробів kontrol yakosti miasnykh vyrobiv мікроструктурне дослідження mikrostrukturne doslidzhennia м’ясні вироби miasni vyroby |
| Дата публікації: | 2010 |
| Видавництво: | Дніпропетровський ДАУ |
| Бібліографічний опис: | Єсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114. |
| Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna. |
| Опис: | Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114 |
| Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf | 318,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
