Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єсіна, Елеонора В’ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Iesina, E. V. | - |
dc.contributor.author | Yesina, E. V. | - |
dc.contributor.author | Yesina, E. | - |
dc.contributor.author | Марценюк, І. В. | - |
dc.contributor.author | Martseniuk, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-21T19:19:00Z | - |
dc.date.available | 2022-04-21T19:19:00Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Єсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114. | uk |
dc.identifier.uri | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114 | - |
dc.description | Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118 | uk |
dc.description.abstract | Встановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпропетровський ДАУ | uk |
dc.subject | контроль якості м’ясних виробів | uk |
dc.subject | kontrol yakosti miasnykh vyrobiv | uk |
dc.subject | мікроструктурне дослідження | uk |
dc.subject | mikrostrukturne doslidzhennia | uk |
dc.subject | м’ясні вироби | uk |
dc.subject | miasni vyroby | uk |
dc.title | Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів | uk |
dc.title.alternative | Osoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf | 318,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.