Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄсіна, Елеонора В’ячеславівна-
dc.contributor.authorIesina, E. V.-
dc.contributor.authorYesina, E. V.-
dc.contributor.authorYesina, E.-
dc.contributor.authorМарценюк, І. В.-
dc.contributor.authorMartseniuk, I. V.-
dc.date.accessioned2022-04-21T19:19:00Z-
dc.date.available2022-04-21T19:19:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114.uk
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114-
dc.descriptionЄсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118uk
dc.description.abstractВстановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський ДАУuk
dc.subjectконтроль якості м’ясних виробівuk
dc.subjectkontrol yakosti miasnykh vyrobivuk
dc.subjectмікроструктурне дослідженняuk
dc.subjectmikrostrukturne doslidzhenniauk
dc.subjectм’ясні виробиuk
dc.subjectmiasni vyrobyuk
dc.titleОсобливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробівuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobivuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf318,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.