Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄсіна, Елеонора В’ячеславівна-
dc.contributor.authorIesina, E. V.-
dc.contributor.authorYesina, E. V.-
dc.contributor.authorYesina, E.-
dc.contributor.authorМарценюк, І. В.-
dc.contributor.authorMartseniuk, I. V.-
dc.date.accessioned2022-04-21T19:19:00Z-
dc.date.available2022-04-21T19:19:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationЄсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114.uk
dc.identifier.urihttp://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114-
dc.descriptionЄсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118uk
dc.description.abstractВстановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпропетровський ДАУuk
dc.subjectконтроль якості м’ясних виробівuk
dc.subjectkontrol yakosti miasnykh vyrobivuk
dc.subjectмікроструктурне дослідженняuk
dc.subjectmikrostrukturne doslidzhenniauk
dc.subjectм’ясні виробиuk
dc.subjectmiasni vyrobyuk
dc.titleОсобливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробівuk
dc.title.alternativeOsoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobivuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf318,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.