Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6436
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобернюк, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorKoderniuk, Serhii-
dc.date.accessioned2022-07-25T09:47:50Z-
dc.date.available2022-07-25T09:47:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКобернюк С. О. Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств / С. О. Кобернюк // Науковий вісник Херсонського державного університету Серія Економічні науки. – 2017. ‒ Вип. 23, ч. 2. ‒ С. 29-33. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436uk
dc.identifier.issnISSN 2307-8030-
dc.identifier.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_23%282%29__8-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436-
dc.description.abstractНаведено характеристику стану та перспективи розвитку свинарства. Детально описано і проаналізовано показники економічної ефективності виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней на рівні сільськогосподарських підприємств. Запропоновано стратегію розвитку сільськогосподарського підприємства на основі оптимального ресурсозабезпечення, нарощування та поліпшення породного складу поголів’я, збалансування кормових раціонів, впровадження науково обґрунтованих систем ведення виробництва продукції свинарства. It is given the characteristics of the condition and prospects of development of pig production. The indicators of economic efficiency of pork production under different forms of management, characteristics of growing and fattening pigs in the level of agricultural enterprises are described and analyzed. It is proposed the strategy for the development of agricultural enterprises through optimal resourcing, capacity and improvement of species composition of livestock, the balancing of feed rations, the introduction of scientifically based systems of production of pork products.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХерсонський державний університетuk
dc.subjectпродукція свинарстваuk
dc.subjectpork productsuk
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk
dc.subjectagricultural enterpriseuk
dc.subjectекономічна ефективністьuk
dc.subjecteconomic efficiencyuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.subjectprofitabilityuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectproductivityuk
dc.titleНапрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємствuk
dc.title.alternativeIncrease directions of pork production economic efficiency at the enterprise leveluk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2.pdf607,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.