Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6436
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобернюк, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Koderniuk, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-25T09:47:50Z | - |
dc.date.available | 2022-07-25T09:47:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Кобернюк С. О. Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств / С. О. Кобернюк // Науковий вісник Херсонського державного університету Серія Економічні науки. – 2017. ‒ Вип. 23, ч. 2. ‒ С. 29-33. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2307-8030 | - |
dc.identifier.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_en_2017_23%282%29__8 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6436 | - |
dc.description.abstract | Наведено характеристику стану та перспективи розвитку свинарства. Детально описано і проаналізовано показники економічної ефективності виробництва свинини за різних форм господарювання, особливості вирощування та відгодівлі свиней на рівні сільськогосподарських підприємств. Запропоновано стратегію розвитку сільськогосподарського підприємства на основі оптимального ресурсозабезпечення, нарощування та поліпшення породного складу поголів’я, збалансування кормових раціонів, впровадження науково обґрунтованих систем ведення виробництва продукції свинарства. It is given the characteristics of the condition and prospects of development of pig production. The indicators of economic efficiency of pork production under different forms of management, characteristics of growing and fattening pigs in the level of agricultural enterprises are described and analyzed. It is proposed the strategy for the development of agricultural enterprises through optimal resourcing, capacity and improvement of species composition of livestock, the balancing of feed rations, the introduction of scientifically based systems of production of pork products. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Херсонський державний університет | uk |
dc.subject | продукція свинарства | uk |
dc.subject | pork products | uk |
dc.subject | сільськогосподарське підприємство | uk |
dc.subject | agricultural enterprise | uk |
dc.subject | економічна ефективність | uk |
dc.subject | economic efficiency | uk |
dc.subject | рентабельність | uk |
dc.subject | profitability | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | productivity | uk |
dc.title | Напрямки підвищення економічної ефективності виробництва продукції свинарства на рівні підприємств | uk |
dc.title.alternative | Increase directions of pork production economic efficiency at the enterprise level | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 2.pdf | 607,41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.