Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6481| Назва: | Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Dnipropetrovska» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
| Автори: | Горб, Анастасія Іванівна Horb, Anastasiia Ivanivna |
| Ключові слова: | несучість курей nesuchist kurei птахопідприємства ptakhopidpryiemstva виробництво харчових яєць vyrobnytstvo kharchovykh yaiets «Вітатон» «Vitaton» |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Горб А. І. Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Горб Анастасія Іванівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою дипломною роботи було вивчення ефективності використання вітатону в складі комбікормів для товарного стада курей-несучок кросу “Ломанн ЛСЛ-Класік”. Metoiu dyplomnoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia vitatonu v skladi kombikormiv dlia tovarnoho stada kurei-nesuchok krosu “Lomann LSL-Klasik”. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Горб А.І..pdf | 584,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
