Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6481
Назва: Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh yaiets v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrofirma Dnipropetrovska» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Горб, Анастасія Іванівна
Horb, Anastasiia Ivanivna
Ключові слова: несучість курей
nesuchist kurei
птахопідприємства
ptakhopidpryiemstva
виробництво харчових яєць
vyrobnytstvo kharchovykh yaiets
«Вітатон»
«Vitaton»
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Горб А. І. Удосконалення технології виробництва харчових яєць в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Дніпропетровська» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Горб Анастасія Іванівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 61 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломною роботи було вивчення ефективності використання вітатону в складі комбікормів для товарного стада курей-несучок кросу “Ломанн ЛСЛ-Класік”. Metoiu dyplomnoiu roboty bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia vitatonu v skladi kombikormiv dlia tovarnoho stada kurei-nesuchok krosu “Lomann LSL-Klasik”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6481
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горб А.І..pdf584,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.