Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6492
Назва: Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград
Інші назви: Sezonni zminy yakosti moloka v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» misto Pavlohrad
Автори: Мурчич, Владислав Миколайович
Murchych, Vladyslav Mykolaiovych
Ключові слова: сезонні зміни якісних показників заготівельного молока
sezonni zminy yakisnykh pokaznykiv zahotivelnoho moloka
аналіз сезонних змін якості молока
analiz sezonnykh zmin yakosti moloka
технології виробництва молочної продукції
tekhnolohii vyrobnytstva molochnoi produktsii
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Мурчич В. М. Сезонні зміни якості молока в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» місто Павлоград : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Мурчич Владислав Миколайович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 69 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492.
Короткий огляд (реферат): Метою дипломної роботи був аналіз сезонних змін якості молока та пошук шляхів удосконалення технології виробництва молока УВТ в товаристві з обмеженою відповідальністю «Молочний Дім» м. Павлоград Дніпропетровської області. Metoiu dyplomnoi roboty buv analiz sezonnykh zmin yakosti moloka ta poshuk shliakhiv udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka UVT v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Molochnyi Dim» m. Pavlohrad Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6492
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мурчич В.М..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.