Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6494
Назва: | Оптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Нечай, Галина Анатоліївна Nechai, Halyna Anatoliivna |
Ключові слова: | раціони дійних корів ratsiony diinykh koriv використання сорбенту «Токсисорб» vykorystannia sorbentu «Toksysorb» відтворювальні якості корів vidtvoriuvalni yakosti koriv ефективність згодовування сорбенту efektyvnist zghodovuvannia sorbentu |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Нечай Г. А. Оптимізація технології виробництва молока в фермерському господарстві «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Нечай Галина Анатоліївна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 63 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494. |
Короткий огляд (реферат): | Метою проведених досліджень було вивчити в умовах фермерського господарства «Агрофірма Чумак» Кам’янського району Дніпропетровської області ефективність використання сорбенту «Токсисорб» в раціонах дійних корів, складених з кормів місцевого виробництва, для підвищення молочної продуктивності та якості молока. Metoiu provedenykh doslidzhen bulo vyvchyty v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrofirma Chumak» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti efektyvnist vykorystannia sorbentu «Toksysorb» v ratsionakh diinykh koriv, skladenykh z kormiv mistsevoho vyrobnytstva, dlia pidvyshchennia molochnoi produktyvnosti ta yakosti moloka. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6494 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нечай Г.А..pdf | 552,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.