Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Назва: Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Порох, Валерія Ігорівна
Porokh, Valeriia Ihorivna
Ключові слова: токсико-біологічна оцінка
toksyko-biolohichna otsinka
технології утримання та годівлі молодняку свиней
tekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svynei
продуктивні якості свиней
produktyvni yakosti svynei
морфологічні та біохімічні показники крові
morfolohichni ta biokhimichni pokaznyky krovi
мікробіологічні показники
mikrobiolohichni pokaznyky
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Порох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Порох В.І..pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.