Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6501
Назва: | Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva svynyny u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahroind» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Порох, Валерія Ігорівна Porokh, Valeriia Ihorivna |
Ключові слова: | токсико-біологічна оцінка toksyko-biolohichna otsinka технології утримання та годівлі молодняку свиней tekhnolohii utrymannia ta hodivli molodniaku svynei продуктивні якості свиней produktyvni yakosti svynei морфологічні та біохімічні показники крові morfolohichni ta biokhimichni pokaznyky krovi мікробіологічні показники mikrobiolohichni pokaznyky |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Порох В. І. Оптимізація технології виробництва свинини у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агроінд» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Порох Валерія Ігорівна ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 58 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було дослідити показники якості та безпечності м’яса свиней при застосування у годівлі молодняку свиней ВМД. Metoiu roboty bulo doslidyty pokaznyky yakosti ta bezpechnosti miasa svynei pry zastosuvannia u hodivli molodniaku svynei VMD. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6501 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порох В.І..pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.