Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6502
Назва: Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область
Інші назви: Vplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn na yakisni pokaznyky miasa kacheniat v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Iurivske» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovska oblast
Автори: Приходько, В. О.
Prykhodko, V. O.
Ключові слова: витрати корму
vytraty kormu
годівля каченят-бройлерів
hodivlia kacheniat-broileriv
каченята-бройлери
kacheniata-broilery
БАД "NUTRILAITE Вітамін С плюс"
BAD "NUTRILAITE Vitamin S plius"
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Приходько В. О. Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Приходько В. О. ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502.
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було вивчення впливу на продуктивні і якісні показники м’яса за використання БАД «NUTRILAITE Вітамін С плюс» в годівлі каченят-бройлерів. Metoiu roboty bulo vyvchennia vplyvu na produktyvni i yakisni pokaznyky miasa za vykorystannia BAD «NUTRILAITE Vitamin S plius» v hodivli kacheniat-broileriv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько В.О..pdf542,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.