Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриходько, В. О.-
dc.contributor.authorPrykhodko, V. O.-
dc.date.accessioned2022-08-11T17:30:12Z-
dc.date.available2022-08-11T17:30:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПриходько В. О. Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Приходько В. О. ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502-
dc.description.abstractМетою роботи було вивчення впливу на продуктивні і якісні показники м’яса за використання БАД «NUTRILAITE Вітамін С плюс» в годівлі каченят-бройлерів. Metoiu roboty bulo vyvchennia vplyvu na produktyvni i yakisni pokaznyky miasa za vykorystannia BAD «NUTRILAITE Vitamin S plius» v hodivli kacheniat-broileriv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвитрати кормуuk
dc.subjectvytraty kormuuk
dc.subjectгодівля каченят-бройлерівuk
dc.subjecthodivlia kacheniat-broilerivuk
dc.subjectкаченята-бройлериuk
dc.subjectkacheniata-broileryuk
dc.subjectБАД "NUTRILAITE Вітамін С плюс"uk
dc.subjectBAD "NUTRILAITE Vitamin S plius"uk
dc.titleВплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська областьuk
dc.title.alternativeVplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn na yakisni pokaznyky miasa kacheniat v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Iurivske» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovska oblastuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Приходько В.О..pdf542,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.