Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6502| Назва: | Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область |
| Інші назви: | Vplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn na yakisni pokaznyky miasa kacheniat v selianskomu (fermerskomu) hospodarstvi «Iurivske» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovska oblast |
| Автори: | Приходько, В. О. Prykhodko, V. O. |
| Ключові слова: | витрати корму vytraty kormu годівля каченят-бройлерів hodivlia kacheniat-broileriv каченята-бройлери kacheniata-broilery БАД "NUTRILAITE Вітамін С плюс" BAD "NUTRILAITE Vitamin S plius" |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
| Бібліографічний опис: | Приходько В. О. Вплив біологічно активних речовин на якісні показники м’яса каченят в селянському (фермерському) господарстві «Юр’ївське» Новомосковського району Дніпропетровська область : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Приходько В. О. ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 52 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502. |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було вивчення впливу на продуктивні і якісні показники м’яса за використання БАД «NUTRILAITE Вітамін С плюс» в годівлі каченят-бройлерів. Metoiu roboty bulo vyvchennia vplyvu na produktyvni i yakisni pokaznyky miasa za vykorystannia BAD «NUTRILAITE Vitamin S plius» v hodivli kacheniat-broileriv. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6502 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Приходько В.О..pdf | 542,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
