Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6598
Назва: | Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області |
Інші назви: | Mikrostrukturne doslidzhennia svynyny, shcho realizuietsia na rynkakh Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Лєщова, Марина Олексіївна Lieshchova, M. O. Lieshchova, M. А. Lieshchova, M. Lieshchova, Maryna Lieshchova, Marina Строценко, І. В. Strotsenko, I. V. |
Ключові слова: | мікроструктурне дослідження м’яса mikrostrukturne doslidzhennia miasa м’ясо miaso дослідження свинини doslidzhennia svynyny |
Дата публікації: | чер-2022 |
Видавництво: | Поліський нац. ун-т |
Бібліографічний опис: | Лєщова М. О. Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області / М. О. Лєщова, І. В. Строценко // Ветеринарна медицина: сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та продовольчої безпеки: Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф. ( Житомир, 9-10 черв. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 58-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598. |
Короткий огляд (реферат): | За допомогою мікроструктурного методу можна встановити свіжість, стадію дозрівання та ознаки замороження м’яса, а також визначити відсоткове співвідношення окремих тканин з яких воно побудовано. На Петриківському ринку реалізується свіже, незаморожене, переважно дозріле м’ясо. Za dopomohoiu mikrostrukturnoho metodu mozhna vstanovyty svizhist, stadiiu dozrivannia ta oznaky zamorozhennia miasa, a takozh vyznachyty vidsotkove spivvidnoshennia okremykh tkanyn z yakykh vono pobudovano. Na Petrykivskomu rynku realizuietsia svizhe, nezamorozhene, perevazhno dozrile miaso. |
Опис: | Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник 09-10.06.2022-58-60.pdf | 339,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.