Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6598
Назва: Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області
Інші назви: Mikrostrukturne doslidzhennia svynyny, shcho realizuietsia na rynkakh Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Лєщова, Марина Олексіївна
Lieshchova, M. O.
Lieshchova, M. А.
Lieshchova, M.
Lieshchova, Maryna
Lieshchova, Marina
Строценко, І. В.
Strotsenko, I. V.
Ключові слова: мікроструктурне дослідження м’яса
mikrostrukturne doslidzhennia miasa
м’ясо
miaso
дослідження свинини
doslidzhennia svynyny
Дата публікації: чер-2022
Видавництво: Поліський нац. ун-т
Бібліографічний опис: Лєщова М. О. Мікроструктурне дослідження свинини, що реалізується на ринках Дніпропетровської області / М. О. Лєщова, І. В. Строценко // Ветеринарна медицина: сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та продовольчої безпеки: Всеукраїн. наук.-практ. інтернет-конф. ( Житомир, 9-10 черв. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир, 2022. – С. 58-60. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598.
Короткий огляд (реферат): За допомогою мікроструктурного методу можна встановити свіжість, стадію дозрівання та ознаки замороження м’яса, а також визначити відсоткове співвідношення окремих тканин з яких воно побудовано. На Петриківському ринку реалізується свіже, незаморожене, переважно дозріле м’ясо. Za dopomohoiu mikrostrukturnoho metodu mozhna vstanovyty svizhist, stadiiu dozrivannia ta oznaky zamorozhennia miasa, a takozh vyznachyty vidsotkove spivvidnoshennia okremykh tkanyn z yakykh vono pobudovano. Na Petrykivskomu rynku realizuietsia svizhe, nezamorozhene, perevazhno dozrile miaso.
Опис: Лєщова Марина Олексіївна http://orcid.org/0000-0002-4251-4152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6598
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 09-10.06.2022-58-60.pdf339,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.