Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6752
Назва: Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів зворотно-поступального робочого органу подрібнювача кормів
Інші назви: Obgruntuvannia konstruktyvno-tekhnolohichnykh parametriv zvorotno-postupalnoho robochoho orhanu podribniuvacha kormiv
Автори: Ватченко, Артем Русланович
Vatchenko, Artem Ruslanovych
Ключові слова: корми
kormy
подрібнювач
podribniuvach
фактори
faktory
критерії
kryterii
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ватченко А. Р. Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів зворотно-поступального робочого органу подрібнювача кормів : магістер. дипломна робота : 208, Агроінженерія / Артем Русланович Ватченко ; наук. кер. Ельчин Бахтияр огли Алієв ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. механізації виробничих процесів у тваринництві. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6752
Короткий огляд (реферат): Представлено будову і принцип роботи подрібнювача концентрованих кормів. В результаті експериментальних досліджень проведено оцінку впливу параметрів подрібнювача на процес подрібнення. Приведено техніко-економічне обґрунтування розробленого подрібнювача. Predstavleno budovu i pryntsyp roboty podribniuvacha kontsentrovanykh kormiv. V rezultati eksperymentalnykh doslidzhen provedeno otsinku vplyvu parametriv podribniuvacha na protses podribnennia. Pryvedeno tekhniko-ekonomichne obgruntuvannia rozroblenoho podribniuvacha.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6752
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ватченко А.Р..pdf7,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.