Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Вікторія Артемівна-
dc.contributor.authorAntonenko, Viktoriia Artemivna-
dc.date.accessioned2022-10-11T07:46:46Z-
dc.date.available2022-10-11T07:46:46Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАнтоненко В. А. Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів: магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Вікторія Артемівна Антоненко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759-
dc.description.abstractМета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectproroshchuvanniauk
dc.subjectферментиuk
dc.subjectfermentyuk
dc.subjectхарчові речовиниuk
dc.subjectkharchovi rechovynyuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антоненко В.А..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.