Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6759
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, Вікторія Артемівна | - |
dc.contributor.author | Antonenko, Viktoriia Artemivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T07:46:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T07:46:46Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Антоненко В. А. Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів: магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Вікторія Артемівна Антоненко ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6759 | - |
dc.description.abstract | Мета дослідження – обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці для розширення асортименту дієтичних продуктів, і подальшого їх застосування в хлібопекарській промисловості. Meta doslidzhennia – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi dlia rozshyrennia asortymentu diietychnykh produktiv, i podalshoho yikh zastosuvannia v khlibopekarskii promyslovosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пшениця | uk |
dc.subject | pshenytsia | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | пророщування | uk |
dc.subject | proroshchuvannia | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | fermenty | uk |
dc.subject | харчові речовини | uk |
dc.subject | kharchovi rechovyny | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva sukhoho proroshchenoho zerna pshenytsi ta zastosuvannia yoho pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антоненко В.А..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.