Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6763
Назва: Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu ochyshchennia zerna pshenytsi vid prytsepnyka shyrokolystoho metodom vibroudarnoho separuvannia
Автори: Микало, Андрій Володимирович
Mykalo, Andrii Volodymyrovych
Ключові слова: ефективність
efektyvnist
пшениця
pshenytsia
прицепник широколистий
prytsepnyk shyrokolystyi
сепарування
separuvannia
очищення
ochyshchennia
параметри
parametry
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Микало А. В. Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Микало ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу виділення прицепника широколистого із зернової суміші зерна пшениці, з урахуванням їх фізико-механічних властивостей при віброударному сепаруванні. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti protsesu vydilennia prytsepnyka shyrokolystoho iz zernovoi sumishi zerna pshenytsi, z urakhuvanniam yikh fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei pry vibroudarnomu separuvanni.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Микало А.В..pdf1,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.