Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6763
Назва: | Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu ochyshchennia zerna pshenytsi vid prytsepnyka shyrokolystoho metodom vibroudarnoho separuvannia |
Автори: | Микало, Андрій Володимирович Mykalo, Andrii Volodymyrovych |
Ключові слова: | ефективність efektyvnist пшениця pshenytsia прицепник широколистий prytsepnyk shyrokolystyi сепарування separuvannia очищення ochyshchennia параметри parametry |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Микало А. В. Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Андрій Володимирович Микало ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу виділення прицепника широколистого із зернової суміші зерна пшениці, з урахуванням їх фізико-механічних властивостей при віброударному сепаруванні. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti protsesu vydilennia prytsepnyka shyrokolystoho iz zernovoi sumishi zerna pshenytsi, z urakhuvanniam yikh fizyko-mekhanichnykh vlastyvostei pry vibroudarnomu separuvanni. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6763 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Микало А.В..pdf | 1,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.