Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6764
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пекар, Катерина Русланівна | - |
dc.contributor.author | Pekar, Kateryna Ruslanivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T12:41:28Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T12:41:28Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Пекар К. Р. Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Катерина Русланівна Пекар ; наук. кер. Світлана Юріївна Миколенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 87 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764 | - |
dc.description.abstract | Мета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | снек | uk |
dc.subject | snek | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | глютен | uk |
dc.subject | hliuten | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пекар К.Р..pdf | 2,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.