Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПекар, Катерина Русланівна-
dc.contributor.authorPekar, Kateryna Ruslanivna-
dc.date.accessioned2022-10-11T12:41:28Z-
dc.date.available2022-10-11T12:41:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПекар К. Р. Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Катерина Русланівна Пекар ; наук. кер. Світлана Юріївна Миколенко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 87 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6764-
dc.description.abstractМета даної роботи є актуальною та присвячена розробленню та обґрунтуванню технології безглютенових біологічно цінних снеків на основі амарантового зерна задля розширення асортименту безглютенових продуктів оздоровчого призначення. Meta danoi roboty ye aktualnoiu ta prysviachena rozroblenniu ta obgruntuvanniu tekhnolohii bezghliutenovykh biolohichno tsinnykh snekiv na osnovi amarantovoho zerna zadlia rozshyrennia asortymentu bezghliutenovykh produktiv ozdorovchoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectснекuk
dc.subjectsnekuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.titleОбґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii biolohichno tsinnykh bezghliutenovykh snekivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пекар К.Р..pdf2,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.