Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6775
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рухлінський, Владислав Вадимович | - |
dc.contributor.author | Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:39:21Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:39:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Рухлінський В. В. Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Владислав Вадимович Рухлінський ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 74 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775 | - |
dc.description.abstract | У дипломній роботі проведені дослідження по визначенню параметрів процесу обробки зернової сировини інфрачервоним опромінюванням та екструдуваням. Розглянуті процеси мікронізації сировини сої в нерухомому та рухомому шарі й знайдені раціональні параметри її обробки для нагрівання до температури, при якої якість отриманних кормів найвища. Обрані параметри обробки сировини екструдуванням, де основними параметрами визначені тиск і температура обробки, та рекомендовані для виробництва. Запропонована схема мікронізатора для можливості впровадження до виробництва. U dyplomnii roboti provedeni doslidzhennia po vyznachenniu parametriv protsesu obrobky zernovoi syrovyny infrachervonym oprominiuvanniam ta ekstruduvaniam. Rozghlianuti protsesy mikronizatsii syrovyny soi v nerukhomomu ta rukhomomu shari y znaideni ratsionalni parametry yii obrobky dlia nahrivannia do temperatury, pry yakoi yakist otrymannykh kormiv naivyshcha. Obrani parametry obrobky syrovyny ekstruduvanniam, de osnovnymy parametramy vyznacheni tysk i temperatura obrobky, ta rekomendovani dlia vyrobnytstva. Zaproponovana skhema mikronizatora dlia mozhlyvosti vprovadzhennia do vyrobnytstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | мікронізація | uk |
dc.subject | mikronizatsiia | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | інфрачервона обробка | uk |
dc.subject | infrachervona obrobka | uk |
dc.subject | екструдування | uk |
dc.subject | ekstruduvannia | uk |
dc.subject | параметри процесу | uk |
dc.subject | parametry protsesu | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | тис | uk |
dc.subject | tys | uk |
dc.subject | потужність | uk |
dc.subject | potuzhnist | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | готовий продукт | uk |
dc.subject | hotovyi produkt | uk |
dc.subject | корми | uk |
dc.subject | kormy | uk |
dc.subject | результати | uk |
dc.subject | rezultaty | uk |
dc.subject | обґрунтування | uk |
dc.subject | obgruntuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu pidhotovky kormiv dlia spozhyvannia mikronizatsiieiu ta ekstruduvanniam | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рухлінський В.В..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.