Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРухлінський, Владислав Вадимович-
dc.contributor.authorRukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych-
dc.date.accessioned2022-10-13T07:39:21Z-
dc.date.available2022-10-13T07:39:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРухлінський В. В. Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Владислав Вадимович Рухлінський ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 74 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775-
dc.description.abstractУ дипломній роботі проведені дослідження по визначенню параметрів процесу обробки зернової сировини інфрачервоним опромінюванням та екструдуваням. Розглянуті процеси мікронізації сировини сої в нерухомому та рухомому шарі й знайдені раціональні параметри її обробки для нагрівання до температури, при якої якість отриманних кормів найвища. Обрані параметри обробки сировини екструдуванням, де основними параметрами визначені тиск і температура обробки, та рекомендовані для виробництва. Запропонована схема мікронізатора для можливості впровадження до виробництва. U dyplomnii roboti provedeni doslidzhennia po vyznachenniu parametriv protsesu obrobky zernovoi syrovyny infrachervonym oprominiuvanniam ta ekstruduvaniam. Rozghlianuti protsesy mikronizatsii syrovyny soi v nerukhomomu ta rukhomomu shari y znaideni ratsionalni parametry yii obrobky dlia nahrivannia do temperatury, pry yakoi yakist otrymannykh kormiv naivyshcha. Obrani parametry obrobky syrovyny ekstruduvanniam, de osnovnymy parametramy vyznacheni tysk i temperatura obrobky, ta rekomendovani dlia vyrobnytstva. Zaproponovana skhema mikronizatora dlia mozhlyvosti vprovadzhennia do vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмікронізаціяuk
dc.subjectmikronizatsiiauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectінфрачервона обробкаuk
dc.subjectinfrachervona obrobkauk
dc.subjectекструдуванняuk
dc.subjectekstruduvanniauk
dc.subjectпараметри процесуuk
dc.subjectparametry protsesuuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectтисuk
dc.subjecttysuk
dc.subjectпотужністьuk
dc.subjectpotuzhnistuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectготовий продуктuk
dc.subjecthotovyi produktuk
dc.subjectкормиuk
dc.subjectkormyuk
dc.subjectрезультатиuk
dc.subjectrezultatyuk
dc.subjectобґрунтуванняuk
dc.subjectobgruntuvanniauk
dc.titleОбґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуваннямuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu pidhotovky kormiv dlia spozhyvannia mikronizatsiieiu ta ekstruduvanniamuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рухлінський В.В..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.