Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярошенко, Аліна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Yaroshenko, Alina Vitaliivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T09:10:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T09:10:30Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Ярошенко А. В. Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Ярошенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 90 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 | - |
dc.description.abstract | В роботі проведено дослідження можливості використання гречаного борошно для отримання борошняної суміші з пшеничним борошном для виробництва функціональних продуктів хлібної групи. В дослідній частині наведено результати визначення впливу додавання гречаного борошна на властивості суміші; впливу додавання гречаного борошна на властивості тіста, отриманого з борошняної суміші; розраховано енергетичну та харчову цінність розробленої борошняної суміші; визначено плив використання суміші гречаного пшеничного борошна на властивості хліба. V roboti provedeno doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia hrechanoho boroshno dlia otrymannia boroshnianoi sumishi z pshenychnym boroshnom dlia vyrobnytstva funktsionalnykh produktiv khlibnoi hrupy. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vyznachennia vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti sumishi; vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti tista, otrymanoho z boroshnianoi sumishi; rozrakhovano enerhetychnu ta kharchovu tsinnist rozroblenoi boroshnianoi sumishi; vyznacheno plyv vykorystannia sumishi hrechanoho pshenychnoho boroshna na vlastyvosti khliba. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | борошняна суміш | uk |
dc.subject | boroshniana sumish | uk |
dc.subject | пшеничне борошно | uk |
dc.subject | pshenychne boroshno | uk |
dc.subject | гречане борошно | uk |
dc.subject | hrechane boroshno | uk |
dc.subject | фізико-механічні властивості | uk |
dc.subject | fizyko-mekhanichni vlastyvosti | uk |
dc.subject | лабораторна випічка | uk |
dc.subject | laboratorna vypichka | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | funktsionalni produkty | uk |
dc.title | Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia khlibnoi hrupy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ярошенко А.В..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.