Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯрошенко, Аліна Віталіївна-
dc.contributor.authorYaroshenko, Alina Vitaliivna-
dc.date.accessioned2022-10-13T09:10:30Z-
dc.date.available2022-10-13T09:10:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЯрошенко А. В. Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Ярошенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 90 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779-
dc.description.abstractВ роботі проведено дослідження можливості використання гречаного борошно для отримання борошняної суміші з пшеничним борошном для виробництва функціональних продуктів хлібної групи. В дослідній частині наведено результати визначення впливу додавання гречаного борошна на властивості суміші; впливу додавання гречаного борошна на властивості тіста, отриманого з борошняної суміші; розраховано енергетичну та харчову цінність розробленої борошняної суміші; визначено плив використання суміші гречаного пшеничного борошна на властивості хліба. V roboti provedeno doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia hrechanoho boroshno dlia otrymannia boroshnianoi sumishi z pshenychnym boroshnom dlia vyrobnytstva funktsionalnykh produktiv khlibnoi hrupy. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vyznachennia vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti sumishi; vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti tista, otrymanoho z boroshnianoi sumishi; rozrakhovano enerhetychnu ta kharchovu tsinnist rozroblenoi boroshnianoi sumishi; vyznacheno plyv vykorystannia sumishi hrechanoho pshenychnoho boroshna na vlastyvosti khliba.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectборошняна сумішuk
dc.subjectboroshniana sumishuk
dc.subjectпшеничне борошноuk
dc.subjectpshenychne boroshnouk
dc.subjectгречане борошноuk
dc.subjecthrechane boroshnouk
dc.subjectфізико-механічні властивостіuk
dc.subjectfizyko-mekhanichni vlastyvostiuk
dc.subjectлабораторна випічкаuk
dc.subjectlaboratorna vypichkauk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectfunktsionalni produktyuk
dc.titleОбґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia khlibnoi hrupyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ярошенко А.В..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.