Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6797
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкаренко, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Shynkarenko, Anastasia | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-14T14:53:11Z | - |
dc.date.available | 2022-10-14T14:53:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шинкаренко А. Визначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовин / А. Шинкаренко ; наук. кер. : В. М. Дерев’янко, В. Є. Волкова, Г. М. Гришко // Водне господарство, водна інженерія та водні технології : університетська студентська конференція, 11-13 травня 2021 р. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 4 - 6. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797 | - |
dc.description.abstract | Сутність запропонованого авторами виробництва сухої нанодобавки заключається в використанні водного розчину дисперсії ПВАД і нанотрубок для гасіння вапна. При додаванні вапна за рахунок Під час виділення теплоти полівінілацетатна емульсія формує частинки, які в своєму складі мають нанотрубки. Надалі нанодобавка може використовуватись для модифікації в’яжучих речовин або інших матеріалів. Недоліком нанодобавки є недостатня швидкість розчинення. Sutnist zaproponovanoho avtoramy vyrobnytstva sukhoi nanodobavky zakliuchaietsia v vykorystanni vodnoho rozchynu dyspersii PVAD i nanotrubok dlia hasinnia vapna. Pry dodavanni vapna za rakhunok Pid chas vydilennia teploty polivinilatsetatna emulsiia formuie chastynky, yaki v svoiemu skladi maiut nanotrubky. Nadali nanodobavka mozhe vykorystovuvatys dlia modyfikatsii viazhuchykh rechovyn abo inshykh materialiv. Nedolikom nanodobavky ye nedostatnia shvydkist rozchynennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | морфологія кристалів | uk |
dc.subject | morfolohiia krystaliv | uk |
dc.subject | метод зустрічної дифузії | uk |
dc.subject | metod zustrichnoi dyfuzii | uk |
dc.subject | виробництво сухої нанодобавки | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo sukhoi nanodobavky | uk |
dc.title | Визначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовин | uk |
dc.title.alternative | Vyznachennia vplyvu optymalnykh skladiv nanodobavok-modyfikatoriv na vlastyvosti viazhuchykh rechovyn | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 299,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.