Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6797
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкаренко, Анастасія-
dc.contributor.authorShynkarenko, Anastasia-
dc.date.accessioned2022-10-14T14:53:11Z-
dc.date.available2022-10-14T14:53:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШинкаренко А. Визначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовин / А. Шинкаренко ; наук. кер. : В. М. Дерев’янко, В. Є. Волкова, Г. М. Гришко // Водне господарство, водна інженерія та водні технології : університетська студентська конференція, 11-13 травня 2021 р. – Дніпро : ДДАЕУ, 2021. – С. 4 - 6. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6797-
dc.description.abstractСутність запропонованого авторами виробництва сухої нанодобавки заключається в використанні водного розчину дисперсії ПВАД і нанотрубок для гасіння вапна. При додаванні вапна за рахунок Під час виділення теплоти полівінілацетатна емульсія формує частинки, які в своєму складі мають нанотрубки. Надалі нанодобавка може використовуватись для модифікації в’яжучих речовин або інших матеріалів. Недоліком нанодобавки є недостатня швидкість розчинення. Sutnist zaproponovanoho avtoramy vyrobnytstva sukhoi nanodobavky zakliuchaietsia v vykorystanni vodnoho rozchynu dyspersii PVAD i nanotrubok dlia hasinnia vapna. Pry dodavanni vapna za rakhunok Pid chas vydilennia teploty polivinilatsetatna emulsiia formuie chastynky, yaki v svoiemu skladi maiut nanotrubky. Nadali nanodobavka mozhe vykorystovuvatys dlia modyfikatsii viazhuchykh rechovyn abo inshykh materialiv. Nedolikom nanodobavky ye nedostatnia shvydkist rozchynennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectморфологія кристалівuk
dc.subjectmorfolohiia krystalivuk
dc.subjectметод зустрічної дифузіїuk
dc.subjectmetod zustrichnoi dyfuziiuk
dc.subjectвиробництво сухої нанодобавкиuk
dc.subjectvyrobnytstvo sukhoi nanodobavkyuk
dc.titleВизначення впливу оптимальних складів нанодобавок-модифікаторів на властивості в’яжучих речовинuk
dc.title.alternativeVyznachennia vplyvu optymalnykh skladiv nanodobavok-modyfikatoriv na vlastyvosti viazhuchykh rechovynuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf299,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.