Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6901
Назва: Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці
Інші назви: Sanitarna yakist miasa, yake oderzhuiut na ptakhofabrytsi
Автори: Зажарський, Володимир Володимирович
Zazharskiy, Vladymyr
Zazharskiy, Volodymyr
Zazharskyi, Vladymyr
Zazharskyi, Volodymyr
Zazharskiy, V.
Zazharskyi, V.
Zazharskiy, Volodymyr V.
Zazharskiy, V. V.
Zazharskyi, V. V.
Zazharsky, V. V.
Яговкіна, А.
Yahovkina, A.
Давиденко, Павло Олександрович
Davydenko, Pavel
Davydenko, Pavlo
Davydenko, P. O.
Davydenko, P.
Ключові слова: Salmonella
Salmonella
фальсифікація м'яса
falsyfikatsiia miasa
санітарна якість м'яса
sanitarna yakist miasa
м’ясо курей
miaso kurei
Дата публікації: лис-2022
Видавництво: Поліський нац. ун-т
Бібліографічний опис: Зажарський В. В. Санітарна якість м'яса, яке одержують на птахофабриці / В. В. Зажарський, А. Яговкіна, П. О. Давиденко // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 117-118. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901.
Короткий огляд (реферат): Проведена санітарна оцінка якості партії м’яса курей від дослідної птахофабрики, в якій виявлені бактерії роду Salmonella. М’ясо відправлено на виготовлення варених ковбас при температурі 88-90 °C до досягнення температури всередині батона не нижче 75 °C. Provedena sanitarna otsinka yakosti partii miasa kurei vid doslidnoi ptakhofabryky, v yakii vyiavleni bakterii rodu Salmonella. Miaso vidpravleno na vyhotovlennia varenykh kovbas pry temperaturi 88-90 °C do dosiahnennia temperatury vseredyni batona ne nyzhche 75 °C.
Опис: Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 Давиденко Павло Олександрович https://orcid.org/0000-0002-8425-3835
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6901
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-117-118.pdf116,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.