Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6904
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зажарський, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. V. | - |
dc.contributor.author | Zazharsky, V. V. | - |
dc.contributor.author | Мікулін, А. | - |
dc.contributor.author | Mikulin, A. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-03T17:48:50Z | - |
dc.date.available | 2022-12-03T17:48:50Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Зажарський В. В. Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату / В. В. Зажарський, Мікулін А. // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 301-302. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904 | - |
dc.description | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 | uk |
dc.description.abstract | Різноманітний поживний склад м'яса робить його ідеальним середовищем для росту та розмноження мікроорганізмів, що псують м'ясо, а також патогенних мікроорганізмів харчового походження. Важливо, щоб відповідні технології збереження були застосовані для підтримки безпеки та якості готового продукту. Riznomanitnyi pozhyvnyi sklad miasa robyt yoho idealnym seredovyshchem dlia rostu ta rozmnozhennia mikroorhanizmiv, shcho psuiut miaso, a takozh patohennykh mikroorhanizmiv kharchovoho pokhodzhennia. Vazhlyvo, shchob vidpovidni tekhnolohii zberezhennia buly zastosovani dlia pidtrymky bezpeky ta yakosti hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | miasna syrovyna | uk |
dc.subject | поживний склад м'яса | uk |
dc.subject | pozhyvnyi sklad miasa | uk |
dc.subject | мікроорганізми | uk |
dc.subject | mikroorhanizmy | uk |
dc.title | Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату | uk |
dc.title.alternative | Okholodzhennia ta zberihannia miasnoi syrovyny v umovakh miasokombinatu | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-301-302.pdf | 116,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.