Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6904
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗажарський, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorZazharskiy, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Vladymyr-
dc.contributor.authorZazharskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorZazharskiy, V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, Volodymyr V.-
dc.contributor.authorZazharskiy, V. V.-
dc.contributor.authorZazharskyi, V. V.-
dc.contributor.authorZazharsky, V. V.-
dc.contributor.authorМікулін, А.-
dc.contributor.authorMikulin, A.-
dc.date.accessioned2022-12-03T17:48:50Z-
dc.date.available2022-12-03T17:48:50Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗажарський В. В. Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату / В. В. Зажарський, Мікулін А. // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 301-302. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904-
dc.descriptionЗажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494uk
dc.description.abstractРізноманітний поживний склад м'яса робить його ідеальним середовищем для росту та розмноження мікроорганізмів, що псують м'ясо, а також патогенних мікроорганізмів харчового походження. Важливо, щоб відповідні технології збереження були застосовані для підтримки безпеки та якості готового продукту. Riznomanitnyi pozhyvnyi sklad miasa robyt yoho idealnym seredovyshchem dlia rostu ta rozmnozhennia mikroorhanizmiv, shcho psuiut miaso, a takozh patohennykh mikroorhanizmiv kharchovoho pokhodzhennia. Vazhlyvo, shchob vidpovidni tekhnolohii zberezhennia buly zastosovani dlia pidtrymky bezpeky ta yakosti hotovoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectmiasna syrovynauk
dc.subjectпоживний склад м'ясаuk
dc.subjectpozhyvnyi sklad miasauk
dc.subjectмікроорганізмиuk
dc.subjectmikroorhanizmyuk
dc.titleОхолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінатуuk
dc.title.alternativeOkholodzhennia ta zberihannia miasnoi syrovyny v umovakh miasokombinatuuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-301-302.pdf116,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.