Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6904
Назва: | Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату |
Інші назви: | Okholodzhennia ta zberihannia miasnoi syrovyny v umovakh miasokombinatu |
Автори: | Зажарський, Володимир Володимирович Zazharskiy, Vladymyr Zazharskiy, Volodymyr Zazharskyi, Vladymyr Zazharskyi, Volodymyr Zazharskiy, V. Zazharskyi, V. Zazharskiy, Volodymyr V. Zazharskiy, V. V. Zazharskyi, V. V. Zazharsky, V. V. Мікулін, А. Mikulin, A. |
Ключові слова: | м’ясна сировина miasna syrovyna поживний склад м'яса pozhyvnyi sklad miasa мікроорганізми mikroorhanizmy |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Зажарський В. В. Охолодження та зберігання м’ясної сировини в умовах м’ясокомбінату / В. В. Зажарський, Мікулін А. // Наукові читання 2022. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини : матеріали ІХ щорічної Всеукраїн. наук.-практ. конф. ( Житомир, 17 листоп. 2022 р. ) / Поліський нац. ун-т. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – С. 301-302. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904. |
Короткий огляд (реферат): | Різноманітний поживний склад м'яса робить його ідеальним середовищем для росту та розмноження мікроорганізмів, що псують м'ясо, а також патогенних мікроорганізмів харчового походження. Важливо, щоб відповідні технології збереження були застосовані для підтримки безпеки та якості готового продукту. Riznomanitnyi pozhyvnyi sklad miasa robyt yoho idealnym seredovyshchem dlia rostu ta rozmnozhennia mikroorhanizmiv, shcho psuiut miaso, a takozh patohennykh mikroorhanizmiv kharchovoho pokhodzhennia. Vazhlyvo, shchob vidpovidni tekhnolohii zberezhennia buly zastosovani dlia pidtrymky bezpeky ta yakosti hotovoho produktu. |
Опис: | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6904 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник праць ІХ Наукові читання. Житомир final-301-302.pdf | 116,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.