Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6910
Назва: | Pig farming : mathematical models some breeding indexes and their use for selecting high-product animals |
Інші назви: | Свинарство : математичні моделі деяких показників селекції та їх використання для відбору високопродуктивних тварин |
Автори: | Khalak, V. Халак, В. Gutyj, B. Гутий, Б. Horchanok, A. Horchanok, Anna Horchanok, A. V. Горчанок, Анна Володимирівна Bordun, O. Бордун, О. Ilchenko, M. Ільченко, М. |
Ключові слова: | miasni yakosti svynei м’ясні якості свиней svynarstvo свинарство vidhodivelni yakosti svynei відгодівельні якості свиней |
Дата публікації: | жов-2022 |
Видавництво: | ННСГБ НААН |
Бібліографічний опис: | Pig farming : mathematical models some breeding indexes and their use for selecting high-product animals / [ V. Khalak, B. Gutyj, A. Horchanok et al. ] // Науково-інноваційний розвиток агровиробництва як запорука продовольчої безпеки України : вчора, сьогодні, завтра : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. ( Київ, 20-21 жовт. 2022 р. ) / ННСГБ НААН. – Вінниця, ФОП Просяннікова О.М., 2022. – С. 54-56. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6910. |
Короткий огляд (реферат): | The work aims to investigate the fattening and meat qualities of young pigs of a large white breed of foreign origin and to determine the criteria for selecting highly productive animals according to some mathematical models of selection indices. Метою роботи було дослідження відгодівельних та м’ясних якостей молодняку свиней великої білої породи іноземного походження та визначити критерії відбору високопродуктивних тварин за деякими математичними моделями селекційних показників. |
Опис: | Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6910 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
konf_2022-10-20-21 (1)-55-57.pdf | 443,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.