Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7054
Назва: Характеристика складу олії з насіння гарбуза
Інші назви: Kharakterystyka skladu olii z nasinnia harbuza
Автори: Луценко, Марина
Lytsenko, Maryna
Ключові слова: гарбузова олія
harbuzova oliia
показники якості
pokaznyky yakosti
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Луценко М. В. Характеристика складу олії з насіння гарбуза / М. В. Луценко, наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції до 100-річчя Дніпровського державного аграрно- економічного університету (1922–2022 рр.) м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 290 – 291. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054
Короткий огляд (реферат): Досліджено жирнокислотний та вітамінний склад олії з насіння гарбуза холодного пресування. Doslidzheno zhyrnokyslotnyi ta vitaminnyi sklad olii z nasinnia harbuza kholodnoho presuvannia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf5,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.