Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7054
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛуценко, Марина-
dc.contributor.authorLytsenko, Maryna-
dc.date.accessioned2023-02-07T00:01:30Z-
dc.date.available2023-02-07T00:01:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЛуценко М. В. Характеристика складу олії з насіння гарбуза / М. В. Луценко, наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції до 100-річчя Дніпровського державного аграрно- економічного університету (1922–2022 рр.) м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 290 – 291. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054-
dc.description.abstractДосліджено жирнокислотний та вітамінний склад олії з насіння гарбуза холодного пресування. Doslidzheno zhyrnokyslotnyi ta vitaminnyi sklad olii z nasinnia harbuza kholodnoho presuvannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгарбузова оліяuk
dc.subjectharbuzova oliiauk
dc.subjectпоказники якостіuk
dc.subjectpokaznyky yakostiuk
dc.titleХарактеристика складу олії з насіння гарбузаuk
dc.title.alternativeKharakterystyka skladu olii z nasinnia harbuzauk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf5,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.