Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7054| Назва: | Характеристика складу олії з насіння гарбуза |
| Інші назви: | Kharakterystyka skladu olii z nasinnia harbuza |
| Автори: | Луценко, Марина Lytsenko, Maryna |
| Ключові слова: | гарбузова олія harbuzova oliia показники якості pokaznyky yakosti |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Луценко М. В. Характеристика складу олії з насіння гарбуза / М. В. Луценко, наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції до 100-річчя Дніпровського державного аграрно- економічного університету (1922–2022 рр.) м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 290 – 291. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054 |
| Короткий огляд (реферат): | Досліджено жирнокислотний та вітамінний склад олії з насіння гарбуза холодного пресування. Doslidzheno zhyrnokyslotnyi ta vitaminnyi sklad olii z nasinnia harbuza kholodnoho presuvannia. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7054 |
| Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 6.pdf | 5,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
