Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7055
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовська, Т. І. | - |
dc.contributor.author | Romanovska, T. | - |
dc.contributor.author | Осейко, М. І. | - |
dc.contributor.author | Oseiko, M. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T00:25:15Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T00:25:15Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Романовська Т. І. Застосування восків у харчових продуктах / Т. І. Романовська, М. І . Осейко ; наук. кер. : В. С. Калина // Теоретичні та практичні питання аграрної науки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Дніпро, 18 травня 2022 р.: у 2 ч. : Ч. 1. / за заг. ред. А.С. Кобця. – Дніпро : ДДАЕУ, 2022. - С. 300 – 302. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7055 | - |
dc.description.abstract | Компонентний склад восків залежить від їхніх властивостей: температура плавлення, температура застигання, реологічні властивості. Komponentnyi sklad voskiv zalezhyt vid yikhnikh vlastyvostei: temperatura plavlennia, temperatura zastyhannia, reolohichni vlastyvosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | воски | uk |
dc.subject | vosky | uk |
dc.subject | жирні кислоти | uk |
dc.subject | zhyrni kysloty | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | kharchovi produkty | uk |
dc.title | Застосування восків у харчових продуктах | uk |
dc.title.alternative | Zastosuvannia voskiv u kharchovykh produktakh | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
7.pdf | 5,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.