Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7063
Назва: Способи консервації пророщених зерен
Інші назви: Sposoby konservatsii proroshchenykh zeren
Автори: Антоненко, В. А.
Antonenko, V.
Ключові слова: консервація
canning
їжа
meal
зерно
grain
пророщування
sprouting
Дата публікації: 2021
Видавництво: Таврійський державний агротехнологічний університету імені Дмитра Моторного
Бібліографічний опис: Антоненко В. А. Способи консервації пророщених зерен / В. А. Антоненко ; наук. кер. : О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, В. О. Олексієнко // Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція, 23 листопада 2021 р. : [матеріали конференції] / під заг. ред. В. М. Кюрчева. – Мелітополь : ТДАТУ, 2021. – С. 200 - 202. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063
Короткий огляд (реферат): Особливістю пророщених зерен є те, що вони можуть зберігатися без втрати якості при низькій температурі (в побутовому холодильнику) всього кілька діб. Щоб мати можливість тривалий час зберігати пророщене насіння і транспортувати його і отримані з нього продукти на далекі відстані, необхідно використовувати різні способи консервації. Наведено найбільш поширеними методи консервації пророщеного зерна та проаналізовано їх доцільність. Osoblyvistiu proroshchenykh zeren ye te, shcho vony mozhut zberihatysia bez vtraty yakosti pry nyzkii temperaturi (v pobutovomu kholodylnyku) vsoho kilka dib. Shchob maty mozhlyvist tryvalyi chas zberihaty proroshchene nasinnia i transportuvaty yoho i otrymani z noho produkty na daleki vidstani, neobkhidno vykorystovuvaty rizni sposoby konservatsii. Navedeno naibilsh poshyrenymy metody konservatsii proroshchenoho zerna ta proanalizovano yikh dotsilnist.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7063
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.