Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087
Назва: | Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets kurei u pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Верменко, Владислава Юріївна Vermenko, Vladyslava Yuriivna |
Ключові слова: | птахівництво ptakhivnytstvo технології виробництва та переробки харчових яєць tekhnolohii vyrobnytstva ta pererobky kharchovykh yaiets використання кормових добавок vykorystannia kormovykh dobavok пробіотична кормова добавка “Бацел-Н” probiotychna kormova dobavka “Batsel-N” |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Верменко В. Ю. Обгрунтування технології виробництва та переробки харчових яєць курей у приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Верменко Владислава Юріївна ; наук. керівник Заярко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2022. – 53 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7087. |
Короткий огляд (реферат): | Метою наукового дослідження було вивчення ефективності використання пробіотичної кормової добавки “Бацел-Н” та її вплив на виробництво та переробку харчових яєць. Metoiu naukovoho doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vykorystannia probiotychnoi kormovoi dobavky “Batsel-N” ta yii vplyv na vyrobnytstvo ta pererobku kharchovykh yaiets. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7087 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Верменко В. Ю..pdf | 508,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.