Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7274
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКапля, Дмитро Назарович-
dc.contributor.authorKaplia, Dmytro Nazarovych-
dc.date.accessioned2023-03-31T16:10:32Z-
dc.date.available2023-03-31T16:10:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКапля Д. Н. Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Капля ; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу :uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7274-
dc.description.abstractБаклажани є цінним продуктом харчування, який постачає людині комплекс важливих вітамінів, мінералів та органічних кислот. Плоди баклажана мають великий попит у населення завдяки високим смаковим якостям. Однак період споживання у свіжому вигляді та домашнього приготування обмежений не довгим терміном придатності. Продукти переробки баклажанів – різного роду консервування та соління є не менш смачними та важливими для харчування населення. Baklazhany ye tsinnym produktom kharchuvannia, yakyi postachaie liudyni kompleks vazhlyvykh vitaminiv, mineraliv ta orhanichnykh kyslot. Plody baklazhana maiut velykyi popyt u naselennia zavdiaky vysokym smakovym yakostiam. Odnak period spozhyvannia u svizhomu vyhliadi ta domashnoho pryhotuvannia obmezhenyi ne dovhym terminom prydatnosti. Produkty pererobky baklazhaniv – riznoho rodu konservuvannia ta solinnia ye ne mensh smachnymy ta vazhlyvymy dlia kharchuvannia naselennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно–економічний університетuk
dc.subjectбаклажанuk
dc.subjectвaklazhanuk
dc.subjectсхема розміщенняuk
dc.subjectskhema rozmishchenniauk
dc.subjectплоща живленняuk
dc.subjectploshcha zhyvlenniauk
dc.subjectсортuk
dc.subjectsortuk
dc.titleУдосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької областіuk
dc.title.alternativeUDOSKONALENNIa TEKhNOLOHII VYROShchUVANNIa BAKLAZhANU V UMOVAKh TOVARYSTVA Z OBMEZhENOIu VIDPOVIDALNISTIu SILSKOHOSPODARSKOHO PIDPRYIeMSTVA "AHROLAN" VASYLIVSKOHO RAIONU ZAPORIZKOI OBLASTIuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра рослинництва . Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капля Д. Н..pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.