Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7274
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капля, Дмитро Назарович | - |
dc.contributor.author | Kaplia, Dmytro Nazarovych | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-31T16:10:32Z | - |
dc.date.available | 2023-03-31T16:10:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Капля Д. Н. Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Дмитро Капля ; наук. кер. А. Готвянська ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 71 с. – Режим доступу : | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7274 | - |
dc.description.abstract | Баклажани є цінним продуктом харчування, який постачає людині комплекс важливих вітамінів, мінералів та органічних кислот. Плоди баклажана мають великий попит у населення завдяки високим смаковим якостям. Однак період споживання у свіжому вигляді та домашнього приготування обмежений не довгим терміном придатності. Продукти переробки баклажанів – різного роду консервування та соління є не менш смачними та важливими для харчування населення. Baklazhany ye tsinnym produktom kharchuvannia, yakyi postachaie liudyni kompleks vazhlyvykh vitaminiv, mineraliv ta orhanichnykh kyslot. Plody baklazhana maiut velykyi popyt u naselennia zavdiaky vysokym smakovym yakostiam. Odnak period spozhyvannia u svizhomu vyhliadi ta domashnoho pryhotuvannia obmezhenyi ne dovhym terminom prydatnosti. Produkty pererobky baklazhaniv – riznoho rodu konservuvannia ta solinnia ye ne mensh smachnymy ta vazhlyvymy dlia kharchuvannia naselennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно–економічний університет | uk |
dc.subject | баклажан | uk |
dc.subject | вaklazhan | uk |
dc.subject | схема розміщення | uk |
dc.subject | skhema rozmishchennia | uk |
dc.subject | площа живлення | uk |
dc.subject | ploshcha zhyvlennia | uk |
dc.subject | сорт | uk |
dc.subject | sort | uk |
dc.title | Удосконалення технології вирощування баклажану в умовах товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства "Агролан" Василівського району Запорізької області | uk |
dc.title.alternative | UDOSKONALENNIa TEKhNOLOHII VYROShchUVANNIa BAKLAZhANU V UMOVAKh TOVARYSTVA Z OBMEZhENOIu VIDPOVIDALNISTIu SILSKOHOSPODARSKOHO PIDPRYIeMSTVA "AHROLAN" VASYLIVSKOHO RAIONU ZAPORIZKOI OBLASTI | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капля Д. Н..pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.