Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/733
Назва: Ветеринарно-санітарна експертиза. Практикум. Навчальний посібник (перевидання)
Інші назви: Veterinary and sanitary examination. Workshop. The training manual (reprint)
Автори: Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Куцак, Рима Святославівна
Kutsak, Rimma
Бібен, Іван Андрійович
Biben, I.
Biben, I. A.
Biben, Ivan
Кунєва, Лариса Володимирівна
Kuneva, Larisa
Ключові слова: післязабійний огляд
post-mortem examination
органолептичні дослідження
organoleptic studies
лабораторні дослідження
laboratory tests
туші
carcasses
м'ясо
meat
м’ясопродукти
meat products
молоко
milk
молочні продукти
dairy products
риба
fish
яйця
eggs
мед
honey
м’ясні консерви
canned meat
ковбаси
sausages
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Ветеринарно-санітарна експертиза. Практикум. Навчальний посібник (перевидання) / Н. М. Зажарська, Р. С. Куцак, І. А. Бібен, Л. В. Кунєва. – Дніпро, 2017. – 193 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/733.
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник підготовлений для студентів факультету ветеринарної медицини за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і 211 «Ветеринарна медицина» з дисциплін «Ветеринарно-санітарна експертиза», «Якість і безпека продукції АПК». У посібник включено методику проведення післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи м’яса, в т.ч. при інфекційних та інвазійних захворюваннях, а також докладну інформацію про відбір проб, органолептичні та лабораторні дослідження м’яса, ковбасних виробів, м’ясних консервів, молока, молочних продуктів, риби, меду. The training manual is prepared for students of the Faculty of Veterinary Medicine in the specialty 212 "Veterinary Hygiene, Sanitation and Expertise" and 211 "Veterinary Medicine" in the disciplines "Veterinary and Sanitary Expertise", "Quality and Safety of Products". The manual includes the method of post-mortem veterinary and sanitary testing of meat, including in infectious and invasive diseases, as well as detailed information on sampling, organoleptic and laboratory studies of meat, sausage, canned meat, milk, dairy products, fish, honey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/733
ISBN: 978-617-7384-64-8
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.