Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Назва: Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі
Інші назви: Organizational aspects of accounting and taxation in the restaurant business
Автори: Чернецька, Ольга Віталіївна
Chernetska, Olha
Ключові слова: облік
accounting
оподаткування
taxation
ресторанний бізнес
restaurant business
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чернецька О. В. Організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі / О. В. Чернецька // Облік, аудит, оподаткування та звітність у системі забезпечення економічної стійкості підприємств (присвяч. 100-річчю заснування Дніпровського держ. аграр.-екон. ун-ту) : тези доп. VІ Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. (Дніпро, 12-13 трав. 2022 р.) / ДДАЕУ. – Дніпро : Ф-т обліку і фінансів, 2022. – С. 65-67. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Короткий огляд (реферат): Розглянуто організаційні аспекти обліку і оподаткування в ресторанному бізнесі. Rozghlianuto orhanizatsiini aspekty obliku i opodatkuvannia v restorannomu biznesi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7403
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3 (2).pdf2,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.