Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрушина, Галина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Petrushyna, Halyna | - |
dc.contributor.author | Миколенко, Світлана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Mykolenko, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Швець, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Shvets, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-20T11:46:34Z | - |
dc.date.available | 2023-04-20T11:46:34Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Петрушина Г. О. Аналіз яблучних чіпсів / Г. О. Петрушина, С. С. Швець, С. Ю. Миколенко // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2021: матеріали V Всеукр. наук. конф. (Дніпро, 10 квіт. 2021 р.) / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровський нац.. ун-т ім. О. Гончара ; ДВНЗ “Укр. держ. хіміко-технолог. ун-т”. – Дніпро: “Середняк Т.К.”, 2021. – С. 123-124. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-7953-87-5 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410 | - |
dc.description.abstract | Провели визначення кількості вітаміну С та загальної кислотності титриметричним методом яблучних чіпсів, виготовлених із яблучного жмиху. The amount of vitamin C and total acidity in apple chips made from apple cake was determined by the titrimetric method. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | яблучні чіпси | uk |
dc.subject | apple chips | uk |
dc.subject | кислотність | uk |
dc.subject | acidity | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | vitamin C | uk |
dc.subject | аналіз | uk |
dc.subject | analysis | uk |
dc.title | Аналіз яблучних чіпсів | uk |
dc.title.alternative | Analysis of apple chips | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петрушина.pdf | 140,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.