Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрушина, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorPetrushyna, Halyna-
dc.contributor.authorМиколенко, Світлана Юріївна-
dc.contributor.authorMykolenko, Svitlana-
dc.contributor.authorШвець, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorShvets, Serhii-
dc.date.accessioned2023-04-20T11:46:34Z-
dc.date.available2023-04-20T11:46:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПетрушина Г. О. Аналіз яблучних чіпсів / Г. О. Петрушина, С. С. Швець, С. Ю. Миколенко // Теоретичні та експериментальні аспекти сучасної хімії та матеріалів ТАСХ-2021: матеріали V Всеукр. наук. конф. (Дніпро, 10 квіт. 2021 р.) / МОН України ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т ; Дніпровський нац.. ун-т ім. О. Гончара ; ДВНЗ “Укр. держ. хіміко-технолог. ун-т”. – Дніпро: “Середняк Т.К.”, 2021. – С. 123-124. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-7953-87-5-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7410-
dc.description.abstractПровели визначення кількості вітаміну С та загальної кислотності титриметричним методом яблучних чіпсів, виготовлених із яблучного жмиху. The amount of vitamin C and total acidity in apple chips made from apple cake was determined by the titrimetric method.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectяблучні чіпсиuk
dc.subjectapple chipsuk
dc.subjectкислотністьuk
dc.subjectacidityuk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectvitamin Cuk
dc.subjectаналізuk
dc.subjectanalysisuk
dc.titleАналіз яблучних чіпсівuk
dc.title.alternativeAnalysis of apple chipsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петрушина.pdf140,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.