Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтоненко, Андрій Анатолійович-
dc.contributor.authorAntonenko, Andrii-
dc.date.accessioned2023-04-29T09:28:05Z-
dc.date.available2023-04-29T09:28:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationАнтоненко А. А. Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Антоненко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectядрицяuk
dc.subjectyadrytsiauk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectроботаuk
dc.subjectrobotauk
dc.subjectіч-опроміненняuk
dc.subjectich-oprominenniauk
dc.subjectсушаркаuk
dc.subjectsusharkauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectвпровадженняuk
dc.subjectvprovadzhenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антоненко А.А..pdf2,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.