Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антоненко, Андрій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Antonenko, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-29T09:28:05Z | - |
dc.date.available | 2023-04-29T09:28:05Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Антоненко А. А. Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Антоненко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 84 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7502 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є розробка комплексної технології переробки гречки з використанням ІЧ-опромінення. Об’єкт дослідження – процес ІЧ-обробки гречки, його зв'язок з конструктивними та режимними параметрами установки для сушіння ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу ІЧ-обробки зерна гречки при виробництві пластівців та його вплив на ефективність протікання процесу. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka kompleksnoi tekhnolohii pererobky hrechky z vykorystanniam ICh-oprominennia. Obiekt doslidzhennia – protses ICh-obrobky hrechky, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia sushinnia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu ICh-obrobky zerna hrechky pry vyrobnytstvi plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protikannia protsesu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | ядриця | uk |
dc.subject | yadrytsia | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | робота | uk |
dc.subject | robota | uk |
dc.subject | іч-опромінення | uk |
dc.subject | ich-oprominennia | uk |
dc.subject | сушарка | uk |
dc.subject | susharka | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | впровадження | uk |
dc.subject | vprovadzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випромінення | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva hrechanykh plastivtsiv z vykorystanniam infrachervonoho vyprominennia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антоненко А.А..pdf | 2,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.