Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончар, Марія Олегівна-
dc.contributor.authorHonchar, Mariia-
dc.date.accessioned2023-04-30T11:26:47Z-
dc.date.available2023-04-30T11:26:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГончар М.О. Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волокон : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марія Олегівна Гончар ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7505-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є розробка технології борошняних кондитерських виробів (цукрового печива) функціонального призначення, що містять комплекси харчових волокон та кальцію. Об’єктдослідження–процесвиробництвацукрового печива функціонального призначення, що містить комплекси харчових волокон кальцію.Предмет дослідження – встановленна закономірностей впливу нових видів харчових волокон та кальцію на показники якості цукрового печива.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv (tsukrovoho pechyva) funktsionalnoho pryznachennia, shcho mistiat kompleksy kharchovykh volokon ta kaltsiiu. Obiektdoslidzhennia–protsesvyrobnytstvatsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia, shcho mistyt kompleksy kharchovykh volokon kaltsiiu.Predmet doslidzhennia – vstanovlenna zakonomirnostei vplyvu novykh vydiv kharchovykh volokon ta kaltsiiu na pokaznyky yakosti tsukrovoho pechyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectцукрове печивоuk
dc.subjecttsukrove pechyvouk
dc.subjectпродуктuk
dc.subjectproduktuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectнапівфабрикатuk
dc.subjectnapivfabrykatuk
dc.subjectполідектрозаuk
dc.subjectpolidektrozauk
dc.subjectкальційuk
dc.subjectkaltsiiuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.titleОбґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii tsukrovoho pechyva zbahachenoho novymy vydamy kharchovykh volokonuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гончар М.О..pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.