Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГусакова, Катерина Андріївна-
dc.contributor.authorHusakova, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-04-30T11:48:40Z-
dc.date.available2023-04-30T11:48:40Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГусакова К.А. Обґрунтування технології отримання рисового солоду : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Андріївна Гусакова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є створення технології рисового солоду, що відповідає за своїми фізико-хімічними показниками ячному солоду. Об’єкт дослідження – зерно рису сорту «жасмін», що придатне для виробництва солоду. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів іч-випромінювання та показників активованої води на фізико-хімічні показники та показник якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye stvorennia tekhnolohii rysovoho solodu, shcho vidpovidaie za svoimy fizyko-khimichnymy pokaznykamy yachnomu solodu. Obiekt doslidzhennia – zerno rysu sortu «zhasmin», shcho prydatne dlia vyrobnytstva solodu. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv ich-vyprominiuvannia ta pokaznykiv aktyvovanoi vody na fizyko-khimichni pokaznyky ta pokaznyk yakosti otrymanoho soloduuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectрисuk
dc.subjectrysuk
dc.subjectіч-випромінюванняuk
dc.subjectich-vyprominiuvanniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectактивована водаuk
dc.subjectaktyvovana vodauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectпроростанняuk
dc.subjectprorostanniauk
dc.subjectсолодорощенняuk
dc.subjectsolodoroshchenniauk
dc.subjectферментиuk
dc.subjectfermentyuk
dc.titleОбґрунтування технології отримання рисового солодуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii otrymannia rysovoho soloduuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гусакова К.А..pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.