Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гусакова, Катерина Андріївна | - |
dc.contributor.author | Husakova, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-30T11:48:40Z | - |
dc.date.available | 2023-04-30T11:48:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гусакова К.А. Обґрунтування технології отримання рисового солоду : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Андріївна Гусакова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7506 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є створення технології рисового солоду, що відповідає за своїми фізико-хімічними показниками ячному солоду. Об’єкт дослідження – зерно рису сорту «жасмін», що придатне для виробництва солоду. Предмет дослідження – взаємозв’язок параметрів іч-випромінювання та показників активованої води на фізико-хімічні показники та показник якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye stvorennia tekhnolohii rysovoho solodu, shcho vidpovidaie za svoimy fizyko-khimichnymy pokaznykamy yachnomu solodu. Obiekt doslidzhennia – zerno rysu sortu «zhasmin», shcho prydatne dlia vyrobnytstva solodu. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok parametriv ich-vyprominiuvannia ta pokaznykiv aktyvovanoi vody na fizyko-khimichni pokaznyky ta pokaznyk yakosti otrymanoho solodu | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | рис | uk |
dc.subject | rys | uk |
dc.subject | іч-випромінювання | uk |
dc.subject | ich-vyprominiuvannia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | активована вода | uk |
dc.subject | aktyvovana voda | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | проростання | uk |
dc.subject | prorostannia | uk |
dc.subject | солодорощення | uk |
dc.subject | solodoroshchennia | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | fermenty | uk |
dc.title | Обґрунтування технології отримання рисового солоду | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia rysovoho solodu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гусакова К.А..pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.