Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпук, Максим Олександрович-
dc.contributor.authorKarpuk, Maksym-
dc.date.accessioned2023-04-30T12:04:30Z-
dc.date.available2023-04-30T12:04:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКарпук М.О. Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Максим Олександрович Карпук ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології прискореного післязбирального дозрівання насіння сої, на основі нових технологічних прийомів, що дозволяють прискорити процеси дозрівання насіння і що сприяють збереженню якості їх білкового й ліпідного комплексу при зберіганні .Об’єкт дослідження – свіжозібране насіння, що не досягло повної фізіологічної зрілості, але з високим біохімічним потенціалом. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості свіжозібраного насіння сої з технологічними параметрами процесу нвч-прогріву.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii pryskorenoho pisliazbyralnoho dozrivannia nasinnia soi, na osnovi novykh tekhnolohichnykh pryiomiv, shcho dozvoliaiut pryskoryty protsesy dozrivannia nasinnia i shcho spryiaiut zberezhenniu yakosti yikh bilkovoho y lipidnoho kompleksu pry zberihanni .Obiekt doslidzhennia – svizhozibrane nasinnia, shcho ne dosiahlo povnoi fiziolohichnoi zrilosti, ale z vysokym biokhimichnym potentsialom. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti svizhozibranoho nasinnia soi z tekhnolohichnymy parametramy protsesu nvch-prohrivu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectкислотне числоuk
dc.subjectkyslotne chyslouk
dc.subjectнвч-обробкаuk
dc.subjectnvch-obrobkauk
dc.subjectйодне числоuk
dc.subjectyodne chyslouk
dc.subjectсхожістьuk
dc.subjectskhozhistuk
dc.subjectпроростанняuk
dc.subjectprorostanniauk
dc.subjectолійністьuk
dc.subjectoliinistuk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjecteksperymentuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.titleОбґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частотиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pisliazbyralnoho obrobitku i zberihannia nasinnia soi obroblenoi v elektrychnomu poli nadvysokoi chastotyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпук М.О..pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.