Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпук, Максим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Karpuk, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-30T12:04:30Z | - |
dc.date.available | 2023-04-30T12:04:30Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Карпук М.О. Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Максим Олександрович Карпук ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7507 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка технології прискореного післязбирального дозрівання насіння сої, на основі нових технологічних прийомів, що дозволяють прискорити процеси дозрівання насіння і що сприяють збереженню якості їх білкового й ліпідного комплексу при зберіганні .Об’єкт дослідження – свіжозібране насіння, що не досягло повної фізіологічної зрілості, але з високим біохімічним потенціалом. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості свіжозібраного насіння сої з технологічними параметрами процесу нвч-прогріву.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii pryskorenoho pisliazbyralnoho dozrivannia nasinnia soi, na osnovi novykh tekhnolohichnykh pryiomiv, shcho dozvoliaiut pryskoryty protsesy dozrivannia nasinnia i shcho spryiaiut zberezhenniu yakosti yikh bilkovoho y lipidnoho kompleksu pry zberihanni .Obiekt doslidzhennia – svizhozibrane nasinnia, shcho ne dosiahlo povnoi fiziolohichnoi zrilosti, ale z vysokym biokhimichnym potentsialom. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti svizhozibranoho nasinnia soi z tekhnolohichnymy parametramy protsesu nvch-prohrivu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | кислотне число | uk |
dc.subject | kyslotne chyslo | uk |
dc.subject | нвч-обробка | uk |
dc.subject | nvch-obrobka | uk |
dc.subject | йодне число | uk |
dc.subject | yodne chyslo | uk |
dc.subject | схожість | uk |
dc.subject | skhozhist | uk |
dc.subject | проростання | uk |
dc.subject | prorostannia | uk |
dc.subject | олійність | uk |
dc.subject | oliinist | uk |
dc.subject | експеримент | uk |
dc.subject | eksperyment | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частоти | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii pisliazbyralnoho obrobitku i zberihannia nasinnia soi obroblenoi v elektrychnomu poli nadvysokoi chastoty | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карпук М.О..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.