Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коротков, Олександр Олегович | - |
dc.contributor.author | Korotkov, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T08:30:41Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T08:30:41Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Коротков О.О. Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Олегович Коротков ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження технологія виготовлення нового поживного та оздоровчого смузі. Метою роботи є виготовити нове оздоровче та поживне смузі для спортсменів, яке б задовольнило їхню добову потребу в поживних речовинах, для ресторанного бізнесу, а також розширити асортимент напоїв типу смузі.Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyhotovlennia novoho pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi. Metoiu roboty ye vyhotovyty nove ozdorovche ta pozhyvne smuzi dlia sportsmeniv, yake b zadovolnylo yikhniu dobovu potrebu v pozhyvnykh rechovynakh, dlia restorannoho biznesu, a takozh rozshyryty asortyment napoiv typu smuzi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | банани | uk |
dc.subject | banany | uk |
dc.subject | яблука | uk |
dc.subject | yabluka | uk |
dc.subject | м’ята | uk |
dc.subject | miata | uk |
dc.subject | спіруліна | uk |
dc.subject | spirulina | uk |
dc.subject | плазмо активована вода | uk |
dc.subject | plazmo aktyvovana voda | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | kharchova tsinnist | uk |
dc.title | Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohiia vyrobnytstva pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi z vykorystanniam riznoi kharchovoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коротков О.О..pdf | 3,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.