Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоротков, Олександр Олегович-
dc.contributor.authorKorotkov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:30:41Z-
dc.date.available2023-05-01T08:30:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКоротков О.О. Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Олегович Коротков ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 80 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7510-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження технологія виготовлення нового поживного та оздоровчого смузі. Метою роботи є виготовити нове оздоровче та поживне смузі для спортсменів, яке б задовольнило їхню добову потребу в поживних речовинах, для ресторанного бізнесу, а також розширити асортимент напоїв типу смузі.Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyhotovlennia novoho pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi. Metoiu roboty ye vyhotovyty nove ozdorovche ta pozhyvne smuzi dlia sportsmeniv, yake b zadovolnylo yikhniu dobovu potrebu v pozhyvnykh rechovynakh, dlia restorannoho biznesu, a takozh rozshyryty asortyment napoiv typu smuzi.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectбананиuk
dc.subjectbananyuk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectyablukauk
dc.subjectм’ятаuk
dc.subjectmiatauk
dc.subjectспірулінаuk
dc.subjectspirulinauk
dc.subjectплазмо активована водаuk
dc.subjectplazmo aktyvovana vodauk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.subjectkharchova tsinnistuk
dc.titleТехнологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниuk
dc.title.alternativeTekhnolohiia vyrobnytstva pozhyvnoho ta ozdorovchoho smuzi z vykorystanniam riznoi kharchovoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коротков О.О..pdf3,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.