Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКірьянова, Катерина-
dc.contributor.authorKirianova, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-05-05T13:28:44Z-
dc.date.available2023-05-05T13:28:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКірьянова К. Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачем : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Катерина Кірьянова ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7539-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження є галузь харчової промисловості,що орієнтується на виробництві кондитерських виробів. Метою роботи є розробка кондитерського виробу функціонального інноваційного призначення здодаванням ферментованого солоду. Методи дослідження органолептичні методи,балова оцінка якості продукції, фізико-хімічні методи Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti,shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi kondyterskykh vyrobiv. Metoiu roboty ye rozrobka kondyterskoho vyrobu funktsionalnoho innovatsiinoho pryznachennia zdodavanniam fermentovanoho solodu. Metody doslidzhennia orhanoleptychni metody,balova otsinka yakosti produktsii, fizyko-khimichni metody.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectшоколадна пастаuk
dc.subjectshokoladna pastauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectкондитерський вирібuk
dc.subjectkondyterskyi vyribuk
dc.subjectфункціональністьuk
dc.subjectfunktsionalnistuk
dc.subjectбіоактивація зернового матеріалуuk
dc.subjectbioaktyvatsiia zernovoho materialuuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectудосконалення рецептурuk
dc.subjectudoskonalennia retsepturuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladnoi pasty z sodovym napovniuvachemuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірьянова К.Д..pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.