Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олійник, Андрій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Oliinyk, Andrii | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-05T13:49:27Z | - |
dc.date.available | 2023-05-05T13:49:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Олійник А.А. Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Олійник ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | ячмінь | uk |
dc.subject | yachmin | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | біокаталізатори | uk |
dc.subject | biokatalizatory | uk |
dc.subject | солодовня | uk |
dc.subject | solodovnia | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | замочування | uk |
dc.subject | zamochuvannia | uk |
dc.subject | проростання | uk |
dc.subject | prorostannia | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | sushinnia | uk |
dc.subject | активність | uk |
dc.subject | aktyvnist | uk |
dc.subject | процес | uk |
dc.subject | protses | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Олійник А. А..pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.