Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Андрій Анатолійович-
dc.contributor.authorOliinyk, Andrii-
dc.date.accessioned2023-05-05T13:49:27Z-
dc.date.available2023-05-05T13:49:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОлійник А.А. Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Андрій Анатолійович Олійник ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7540-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є – обґрунтування технології виробництва темного солоду із застосуванням біокаталізаторів. Об’єкт дослідження – зерно ячменю сорту шкарлет, що має потенціал до виробництва темного солоду та біокаталізатори різних виробників. Предмет дослідження – взаємозв’язок показників якості зерна ячменю та показників біокаталізаторів (їх сумішей) з показниками якості отриманого солоду.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye – obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva temnoho solodu iz zastosuvanniam biokatalizatoriv. Obiekt doslidzhennia – zerno yachmeniu sortu shkarlet, shcho maie potentsial do vyrobnytstva temnoho solodu ta biokatalizatory riznykh vyrobnykiv. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok pokaznykiv yakosti zerna yachmeniu ta pokaznykiv biokatalizatoriv (ikh sumishei) z pokaznykamy yakosti otrymanoho solodu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectячміньuk
dc.subjectyachminuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectбіокаталізаториuk
dc.subjectbiokatalizatoryuk
dc.subjectсолодовняuk
dc.subjectsolodovniauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectзамочуванняuk
dc.subjectzamochuvanniauk
dc.subjectпроростанняuk
dc.subjectprorostanniauk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectактивністьuk
dc.subjectaktyvnistuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectprotsesuk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva solodu iz zastosuvanniam biokatalizatorivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Олійник А. А..pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.