Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorRudenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-05-16T08:28:00Z-
dc.date.available2023-05-16T08:28:00Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРуденко Т.В. Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусу : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Тетяна Вікторівна Руденко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 86 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7566-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз томатних соусів вітчизняного та закордонного виробництва. Розроблено рецептуру пастили на основі томатного соусу. Досліджено вплив температури сушіння на тривалість виготовлення пастили на основі томатного соусу. Визначено склад та органолептичні показники якості пастили на основі томатного соусу. Розглянуто способи вживання розробленого продукту. Розраховано та порівняно з виробничими зразками енергетичну та поживну цінність одержаного з пастили томатного соусу. Розроблено структурну схему виробництва пастили на основі томатного соусу.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz tomatnykh sousiv vitchyznianoho ta zakordonnoho vyrobnytstva. Rozrobleno retsepturu pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Doslidzheno vplyv temperatury sushinnia na tryvalist vyhotovlennia pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Vyznacheno sklad ta orhanoleptychni pokaznyky yakosti pastyly na osnovi tomatnoho sousu. Rozghlianuto sposoby vzhyvannia rozroblenoho produktu. Rozrakhovano ta porivniano z vyrobnychymy zrazkamy enerhetychnu ta pozhyvnu tsinnist oderzhanoho z pastyly tomatnoho sousu. Rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectтоматний соусuk
dc.subjecttomatnyi sousuk
dc.subjectпастилаuk
dc.subjectpastylauk
dc.subjectпоказники складу та якостіuk
dc.subjectpokaznyky skladu ta yakostiuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectpozhyvna tsinnistuk
dc.subjectенергетична цінністьuk
dc.subjectenerhetychna tsinnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pastyly na osnovi tomatnoho sousuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко Т.В..pdf3,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.