Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвисенко, Олена Вікторівна-
dc.contributor.authorSvysenko, Olena-
dc.date.accessioned2023-05-16T08:42:57Z-
dc.date.available2023-05-16T08:42:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСвисенко О.В. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошна : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олена Вікторівна Свисенко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7567-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі наведено асортиментний аналіз нетрадиційних видів борошна, які можна застосовувати як біологічно цінну добавку для виробництва борошняних кондитерських виробів.проведено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків бісквітних напівфабрикатів, збагачених нутовим, спельтовим та конопляним борошном. зроблено порівняльний аналіз за складом, фізико-хімічними, мікробіологічними показниками якості та структурно-механічними властивостями контрольного та дослідного зразка бісквітного напівфабрикату, який був обраним кращим за органолептичним аналізом. розроблено структурну схему виробництва бісквітного напівфабрикату, збагаченого конопляним борошном.U kvalifikatsiinii roboti navedeno asortymentnyi analiz netradytsiinykh vydiv boroshna, yaki mozhna zastosovuvaty yak biolohichno tsinnu dobavku dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv.provedeno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh nutovym, speltovym ta konoplianym boroshnom. zrobleno porivnialnyi analiz za skladom, fizyko-khimichnymy, mikrobiolohichnymy pokaznykamy yakosti ta strukturno-mekhanichnymy vlastyvostiamy kontrolnoho ta doslidnoho zrazka biskvitnoho napivfabrykatu, yakyi buv obranym krashchym za orhanoleptychnym analizom. rozrobleno strukturnu skhemu vyrobnytstva biskvitnoho napivfabrykatu, zbahachenoho konoplianym boroshnom.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectбісквітний напівфабрикатuk
dc.subjectbiskvitnyi napivfabrykatuk
dc.subjectспельтове борошноuk
dc.subjectspeltove boroshnouk
dc.subjectконопляне борошноuk
dc.subjectkonopliane boroshnouk
dc.subjectнутове борошноuk
dc.subjectnutove boroshnouk
dc.subjectбіологічно активна добавкаuk
dc.subjectbiolohichno aktyvna dobavkauk
dc.subjectпоказники складу та якостіuk
dc.subjectpokaznyky skladu ta yakostiuk
dc.subjectструктурно-механічні властивостіuk
dc.subjectstrukturno-mekhanichni vlastyvostiuk
dc.titleОбґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ zbahachenykh netradytsiinymy vydamy boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свисенко О. В..pdf6,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.