Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСпорник, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorSpornyk, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-05-19T06:43:36Z-
dc.date.available2023-05-19T06:43:36Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСпорник В.О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Вікторія Олександрівна Спорник ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології приготування хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з борошняними композитними сумішами. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів з використанням композиційних сумішей. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу композиційних сумішей на показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pryhotuvannia khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z boroshnianymy kompozytnymy sumishamy. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam kompozytsiinykh sumishei. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu kompozytsiinykh sumishei na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectрежимuk
dc.subjectrezhymuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk
dc.subjectnetradytsiina syrovynyuk
dc.subjectприготуванняuk
dc.subjectpryhotuvanniauk
dc.subjectтісто опараuk
dc.subjecttisto oparauk
dc.subjectзброджуванняuk
dc.subjectzbrodzhuvanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zastosuvanniam boroshnianykh kompozytsiinykh sumisheiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спорник В.О..pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.