Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Спорник, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Spornyk, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-19T06:43:36Z | - |
dc.date.available | 2023-05-19T06:43:36Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Спорник В.О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Вікторія Олександрівна Спорник ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології приготування хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з борошняними композитними сумішами. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів з використанням композиційних сумішей. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу композиційних сумішей на показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pryhotuvannia khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z boroshnianymy kompozytnymy sumishamy. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam kompozytsiinykh sumishei. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu kompozytsiinykh sumishei na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | режим | uk |
dc.subject | rezhym | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk |
dc.subject | netradytsiina syrovyny | uk |
dc.subject | приготування | uk |
dc.subject | pryhotuvannia | uk |
dc.subject | тісто опара | uk |
dc.subject | tisto opara | uk |
dc.subject | зброджування | uk |
dc.subject | zbrodzhuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zastosuvanniam boroshnianykh kompozytsiinykh sumishei | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спорник В.О..pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.