Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568| Title: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zastosuvanniam boroshnianykh kompozytsiinykh sumishei |
| Authors: | Спорник, Вікторія Олександрівна Spornyk, Viktoriia |
| Keywords: | технологія tekhnolohiia режим rezhym борошно boroshno температура temperatura хліб khlib нетрадиційна сировина netradytsiina syrovyny приготування pryhotuvannia тісто опара tisto opara зброджування zbrodzhuvannia |
| Issue Date: | 2022 |
| Citation: | Спорник В.О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Вікторія Олександрівна Спорник ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 |
| Abstract: | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології приготування хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з борошняними композитними сумішами. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів з використанням композиційних сумішей. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу композиційних сумішей на показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pryhotuvannia khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z boroshnianymy kompozytnymy sumishamy. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam kompozytsiinykh sumishei. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu kompozytsiinykh sumishei na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Спорник В.О..pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
