Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБерезовська, Карина Максимівна-
dc.contributor.authorBerezovska, Karyna-
dc.date.accessioned2023-05-19T07:05:26Z-
dc.date.available2023-05-19T07:05:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБерезовська К.М. Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництві : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Карина Максимівна Березовська ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7570-
dc.description.abstractОб'єкт дослідження: фізичні, хімічні характеристики круп’яних культур вівса та гречки в процесі сухої очистки та гідротермічної обробки. Мета роботи: дослідження обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна при виробництві круп. Методи дослідження: проведення досліджень за існуючими методиками досліджень круп’яних виробі, створення в лабораторних умовах процесів сухої очистки та гідротермічної обробки досліджуваних зразківObiekt doslidzhennia: fizychni, khimichni kharakterystyky krupianykh kultur vivsa ta hrechky v protsesi sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky. Meta roboty: doslidzhennia obgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna pry vyrobnytstvi krup. Metody doslidzhennia: provedennia doslidzhen za isnuiuchymy metodykamy doslidzhen krupianykh vyrobi, stvorennia v laboratornykh umovakh protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky doslidzhuvanykh zrazkivuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгідротермічна обробкаuk
dc.subjecthidrotermichna obrobkauk
dc.subjectсуха чисткаuk
dc.subjectsukha chystkauk
dc.subjectгречана крупаuk
dc.subjecthrechana krupauk
dc.subjectвівсяна крупаuk
dc.subjectvivsiana krupauk
dc.subjectтехнологія виробництваuk
dc.subjecttekhnolohiia vyrobnytstvauk
dc.subjectустаткуванняuk
dc.subjectustatkuvanniauk
dc.titleОбґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництвіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesiv sukhoi ochystky ta hidrotermichnoi obrobky zerna v krupianomu vyrobnytstviuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РК дипломна робота.pdf300,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.