Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7583
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Майдан, Анастасія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Maidan, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T11:34:20Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T11:34:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Майдан А.О. Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировини : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Олексіївна Майдан ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 61 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7583 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7583 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробити технологію цукатів на основі овочевої сировини без попередньої тривалої термообробки. Методи дослідження. Дослідні зразки цукатів на основі овочевої сировини виробляли за допомогою сушильної установки Ezidri ultra fd1000 digital. Склад та якісні показники дослідних зразків цукатів на основі овочевої сировини визначали за стандартними методиками у навчальній лабораторії з харчових технологій ДДАЕУ та лабораторіях Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК ДДАЕУ.Metoiu roboty ye rozrobyty tekhnolohiiu tsukativ na osnovi ovochevoi syrovyny bez poperednoi tryvaloi termoobrobky. Metody doslidzhennia. Doslidni zrazky tsukativ na osnovi ovochevoi syrovyny vyroblialy za dopomohoiu sushylnoi ustanovky Ezidri ultra fd1000 digital. Sklad ta yakisni pokaznyky doslidnykh zrazkiv tsukativ na osnovi ovochevoi syrovyny vyznachaly za standartnymy metodykamy u navchalnii laboratorii z kharchovykh tekhnolohii DDAEU ta laboratoriiakh Naukovo-doslidnoho tsentru biobezpeky ta ekolohichnoho kontroliu resursiv APK DDAEU | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | цукати | uk |
dc.subject | tsukaty | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | harbuz | uk |
dc.subject | буряк | uk |
dc.subject | buriak | uk |
dc.subject | показники складу та якості | uk |
dc.subject | pokaznyky skladu ta yakosti | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировини | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukativ iz ovochevoi syrovyny | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Майдан А. О..pdf | 2,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.