Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікітін, Юрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Nikitin, Yurii | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-25T13:38:32Z | - |
dc.date.available | 2023-05-25T13:38:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нікітін Ю. В. Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юрій Володимирович Нікітін ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587 | - |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи. Об’єктом дослідження є процес мікронізації гречаної крупи, його зв'язок з показниками якості отриманого продукту. Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок технічного процесу мікронізації гречаної крупи під час виробництва пластівців та його вплив на ефективність процесу.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy. Obiektom doslidzhennia ye protses mikronizatsii hrechanoi krupy, yoho zviazok z pokaznykamy yakosti otrymanoho produktu. Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok tekhnichnoho protsesu mikronizatsii hrechanoi krupy pid chas vyrobnytstva plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protsesu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | гречка | uk |
dc.subject | hrechka | uk |
dc.subject | крупа | uk |
dc.subject | krupa | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | нордік | uk |
dc.subject | nordik | uk |
dc.subject | мікронізація | uk |
dc.subject | mikronizatsiia | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | kharchovi volokna | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | водопоглинання | uk |
dc.subject | vodopohlynannia | uk |
dc.subject | вологість | uk |
dc.subject | volohist | uk |
dc.subject | набухання | uk |
dc.subject | nabukhannia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Нікітін Ю. В..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.