Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНікітін, Юрій Володимирович-
dc.contributor.authorNikitin, Yurii-
dc.date.accessioned2023-05-25T13:38:32Z-
dc.date.available2023-05-25T13:38:32Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНікітін Ю. В. Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Юрій Володимирович Нікітін ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7587-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупи. Об’єктом дослідження є процес мікронізації гречаної крупи, його зв'язок з показниками якості отриманого продукту. Предметом дослідження є закономірність і взаємозв’язок технічного процесу мікронізації гречаної крупи під час виробництва пластівців та його вплив на ефективність процесу.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupy. Obiektom doslidzhennia ye protses mikronizatsii hrechanoi krupy, yoho zviazok z pokaznykamy yakosti otrymanoho produktu. Predmetom doslidzhennia ye zakonomirnist i vzaiemozviazok tekhnichnoho protsesu mikronizatsii hrechanoi krupy pid chas vyrobnytstva plastivtsiv ta yoho vplyv na efektyvnist protsesu.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectкрупаuk
dc.subjectkrupauk
dc.subjectпластівціuk
dc.subjectplastivtsiuk
dc.subjectнордікuk
dc.subjectnordikuk
dc.subjectмікронізаціяuk
dc.subjectmikronizatsiiauk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectводопоглинанняuk
dc.subjectvodopohlynanniauk
dc.subjectвологістьuk
dc.subjectvolohistuk
dc.subjectнабуханняuk
dc.subjectnabukhanniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv iz mikronizovanoi hrechanoi krupyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітін Ю. В..pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.